Χρήσιμες συμβουλές

Φτιάξτε από νωρίς μια λίστα με όλα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν εν όψει της μετακόμισης

Πρώτα από όλα ξεχωρίσετε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε, πετάξτε η χαρίστε τα ρούχα που δεν φοράτε πια η τα παλιά παιχνίδια των παιδιών σας.

Πάρτε κούτες σε διάφορα μεγέθη και αυτοκόλλητες ταινίες, προμηθευτείτε χαρτόνια για χωρίσματα και χρησιμοποιήστε χαρτιά (όπως εφημερίδες η χαρτί περιτυλίγματος) για να συσκευάσετε τα εύθραυστα αντικείμενα μέσα στις κουτες.

Μαρκάρετε τις κούτες που περιέχουν είδη πρώτης ανάγκης έτσι ώστε όταν φτάσετε να έχετε πρόχειρα όλα τα απαραίτητα είδη π.χ ρούχα, πιτζάμες, πετσετες, σεντονια, κουβερτες, ειδη προσωπικης υγιεινής.

Προτιμήστε να πακετάρετε όλα τα πράγματα του κάθε δωματίου πριν πάτε στο επόμενο, σε κάθε κουτά που θα κλείνετε γράψτε απέξω το δωμάτιο στο όποιο θέλετε να την αφήσει το συνεργείο μεταφοράς. σημειώστε τι ακριβώς περιέχει η κουτά για δική σας ευκολία κατά το άνοιγμα

Χώροι όπως η αποθήκη η το πατάρι μπορούν να πακεταριστούν εβδομάδες πριν την μετακόμιση καθώς επίσης και τα ρούχα άλλης εποχης.

Για την φύλαξη των κατοικίδιων σας η μεταφορική βασιλαδιωτης μπορεί να σας προτείνει πανσιόν μικρών ζωών με έμπειρους και ικανούς ανθρώπους για την ασφάλεια και την φροντίδα των μικρών σας φίλων όσο εσείς θα ασχολείστε με την μετακόμιση του σπιτιού σας (πανσιόν μικρών ζωών www.catsndogs.gr)

Τελος μην ξεχνάτε πως η μεταφορική βασιλαδιωτης διαθέτει έμπειρο προσωπικό στο χώρο σας που μπορεί να αναλάβει τις παραπάνω εργασίες της μετακόμισης σας.